Prachtig Wielsbeeks initiatief voor het goede doel: de Martin Ribbon

Op 15 april 2018

Vrouw Kathy Olieux, dochter Hannelore en zoon Jelle Hugelier namen op 8 maart afscheid van hun vader Martin. Hun grote voorbeeld verloor de strijd tegen long- en botkanker.

Op de afscheidsmis van Martin konden zijn familie, vrienden en kennissen een ribbon (lintje) tegen vrije bijdrage verkrijgen in het teken van Kom op tegen Kanker. Het te verkrijgen lintje bestond uit de combinatie van de kleuren wit (longkanker) en geel (botkanker). Dergelijke lintjes kennen een diverse kleurencode afhankelijk van de vastgestelde ziekte. Er kwam veel vraag naar deze ribbons, vele mensen wilden een lintje, maar wisten niet waar men dit kon kopen. Hierdoor sloegen  Kathy, Hannelore en Jelle de handen in elkaar en besliste men tot het opzetten van een grootschalige actie. Iedereen heeft te maken met deze vreselijke ziekte, dus wensen Jelle, Hannelore en Kathy bij te dragen aan een nog beter onderzoek om in de toekomst een betere strijd tegen de ziekte te kunnen leveren.

De vrouw, zoon en dochter maken nu een groot aantal van deze lintjes, die je kan verkrijgen voor €2 per lintje. Je kan deze lintjes verkrijgen door u aan te melden op de Groep “De Martin ribbon” op Facebook. Daarnaast wensen Hannelore, Kathy en Jelle beroep te doen op de lokale handelaren die mee willen stappen in dit initiatief om zo ribbons te verkopen. Ook zullen zij op allerlei evenementen te koop zijn. Het uiteindelijke totale bedrag zal door de kinderen van Martin worden overhandigd in het kader van de Warmste Week.

Alweer een voorbeeld van een prachtig Wielsbeeks initiatief voor een goed doel!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is