'Deejays van eigen kweek' ten voordele van jeugdvoetbal KSC Wielsbeke

Op 2 mei 2018


Op zaterdag 5 mei aanstaande gaat in de sporthal van Wielsbeke vanaf 21.00 u. een bijzondere party door, namelijk 'Deejays van Eigen Kweek'. 
Yves Matton, enkele jeugdtrainers en ouders van de jeugd van voetbalclub KSC Wielsbeke organiseren deze avond. De muziek, voor elk wat wils - van pop, rock, schlager, dance, retro, over de jaren '80/'90/2000 ... - wordt gedraaid door DJ's die kortbij het Wielsbeekse jeugdvoetbal staan, namelijk oud-jeugdspelers of ouders. 
De opbrengst van dit evenement gaat integraal naar de jeugdploegen, en de bedoeling is om een breder publiek aan te spreken dan bij een klassiek eetfestijn. 
Enkele N-VA kandidaten die in het verleden of op dit ogenblik meermaals langs de zijlijn staan om hun jongens op het voetbalveld aan te moedigen, hebben mee hun schouders onder deze mooie actie gezet, namelijk Jan Decouttere, Frank Soetaert en Jurgen Teerlinck.
N-VA wenst de Wielsbeekse voetbalfamilie veel succes en steun voor deze unieke fuif. Kaarten voorverkoop 8 euro - aan de deur 10 euro. (foto Niels Vromant)

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is