Kartellijst CD&V/N-VA is volledig

Op 28 augustus 2012

kartel logo 
WIELSBEKE - Het kartel CD&V/N-VA Wielsbeke is klaar met haar huiswerk. De lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober is volledig.

Zoals reeds eerder meegegeven vormt het huidige College van Burgemeester en Schepenen kop (plaatsen 1 t.e.m. 5 voor lijsttrekker Filiep De Vos, Magda Deprez, Jan Stevens, Rik Buyse (N-VA) en Guido Callewaert) en staart (plaats 21 voor Marc Debie) van de lijst. Op plaats 6 volgt huidig gemeenteraadsvoorzitter Carlos Verbrugghe. Plaats 7 is voor CD&V-voorzitter en OCMW-raadslid Daisy Haydon. Gemeenteraadsleden Sandra Devos, Rachida Abid en Gaby Benoit nemen respectievelijk de plaatsen 8, 9 en 10 in.

Op de plaatsen 11 t.e.m. 15 vinden we de overige N-VA kandidaten. Op plaatsen 11 en 12 staan nieuwkomers Vincent Herman en Veronique Verzelen-Descamps. Plaats 13 wordt eveneens ingenomen door een vrouwelijke nieuwkomer. Plaats 14 is voor OCMW-raadslid Marianne Dewitte-Vancoillie en op 15 vinden we lokaal N-VA-voorzitter Stefaan Lambrecht.

Plaats 16 op de lijst is voor de jongste nieuwkomer Pavèl Verstraete (20). Plaats 17 is voor Evy Vercruysse. Plaats 18 wordt ingenomen door een vrouwelijke twintiger. Op plaats 19 staat OCMW-raadslid Geert Snoeck en op 20 vinden we tenslotte Kathleen Devliegere.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is