Grote belangstelling voor info-avond windmolenpark D’Hooie

Op 6 oktober 2012

Volk in Den AertZaal Den Aert in Sint-Baafs-Vijve was op donderdagavond 4 oktober misschien net iets te klein om de ongeveer 400 Wielsbekenaren een plaatsje te geven in de zaal.

De opkomst was fenomenaal voor de info-avond gegeven door de BVBA Storm die vanaf 2013 start met de bouw van 3 windmolens op het ‘groene’ eiland D’Hooie. Via de oprichting van een coöperatieve krijgen de inwoners van Wielsbeke, maar ook deze van Zulte en Waregem, de kans de participeren in het windmolenpark. Eén aandeel in de coöperatieve zal 125,00 EUR kosten en per gezinslid kunt u maximum 24 aandelen verwerven. De jaarlijkse opbrengst bedraagt maximaal 6%. De groene stroom van het windmolenpark zal aangekocht worden door Lampiris. Naast het rendement van maximaal 6% zal de aandeelhouder een korting van 2,5% krijgen op de stroom die hij afneemt bij Lampiris en een korting van 15,00 EUR op de jaarlijkse abonnementskost.
Diegenen die willen inschrijven op aandelen kunnen dit op 2 manieren: via de website van Storm of op het gemeentehuis van Wielsbeke. Alle inwoners van Wielsbeke, Zulte en Waregem die zich voor 31 december 2012 geregistreerd hebben, krijgen voorrang bij de toekenning van de aandelen in de coöperatieve. 

Rik Buyse

 Info

 

 

 

 

 

 

Meer info op http://www.storm.be .

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is